Foodys – кулинарные приключения для всех и каждого

מי אנחנו

FOODY’S קמה על מנת להכיר יחד איתכם את הגסטרונומיה הארץ ישראלית. נכיר את היצרנים, את אנשי השטח, את השפים, הייננים, הגבנים והכוורנים. נכיר מקרוב את היקבים, השווקים, המחלבות, המשתלות וכמובן שחלילה לא נשכח לשתות ולאכול.
יחד אם אנשי מקצוע מכל תחום נדאג לזה שהטיול יהיה בלתי נשכח גם בגלל הדברים החדשים שלמדתם ולא רק בגלל הזמן המדהים שתעבירו.
הטיולים מיועדים הן לאנשי המקצועה המעוניינים לפתוח את האופקים והן לאנשים פרטיים ולקבוצות הומוגניות.
כמו כן ישנה אפשרות לטיולי יוקרה זוגיים ולקבוצות קטנות, לאסיפה והורדה בשדי תעופה או מלון.

Vova Tashaev
Vova Tashaev
אני שף ואיש יין במקצועי ואהבתי ואם מסתכלים אחורה אז עוסק בזה מאז ומעולם ומעל 10 שנים באופן מקצועי. עברתי מסעדות מובילות כמו 2C וכתית, טועם יין בפאנל קבוע של המגזין “יין וגורמה” ובתחרות היין “אשכול הזהב”. עבדתי עם האנשים המוכשרים ביותר בתחום וחיידק המסעדנות, ההנאה והפינוק דבק בי יותר ויותר.
בעיניי אוכל טוב זה אהבה: אהבה של האם לבן, של האישה לגבר ובפשוט – אהבה לפנק.
כרגע אני מתפקד כשף של מסעדת קונטיינר שבנמל יפו מאז ספטמבר 2010, עושה אירועים פרטיים לאלפיון העליון ומייעץ בקניינות יין פרטית ללקוחות.

Andrey Maevsky
Andrey Maevsky
כלכלן לפי השכלתי, רב החיים עד היום עבדתי בחינוך בלתי פורמאלי במסגרות שונות. הדרכות בסמינרים וטיולים,פיתוח תוכניות חינוכיות בארץ ובחו”ל. בוגר קורסים רבים בהדרכה והנחיית קבוצות. התעניינות בתחום קולינאריה וגאסטרונומיה התחילה מאז עבודתי כי ברמן בתקופת הלימודים אקדמאיים.
בן 29, מתגורר בתל אביב.